Plase Rulou

Plase Insecte Tip Rulou – B’Smart, actionare verticala

 Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu prevazute cu perii antivant, impotriva iesirii accidentale a plasei, si plasa din fibra de carbon de culoare gri deschis.

 Culorilestandard sunt alb (RAL 9010) si maro (Ral 8019), dar la cerere pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL (gri antracit RAL 7016) sau imitatie lemn.

 Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 2000 mm latime si 2800 mm inaltime. Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor, prin manevrarea snurului de actionare si manerelol pliabile. Pentru inchidere, plasa este prevazuta la partea inferioara a ghidajelor cu un profil agatator in care se fixeaza profilul ce contine manerele, inchiderea fiind perfect etansa pe toata lungimea acestuia. Montajul plasei tip rulou poate fi facut atat aplicat pe tamplarie cat si montata intre glafuri cu sau fara ajutorului unui cadru rectangular din aluminiu.

 Toate sistemele produse si comercializate de compania noastra sunt dotate cu un amortizor pentru controlul vitezei de rulare a sitei in caseta. In cazul in care plasa se deschide accidental, rularea sitei in caseta se va face in mod constant. Recomandam ca plasele tip rulou vertical sa aiba montate sisteme de amortizare. Doar in acest fel sita tip rulou vertical poate functiona in conditii normale un timp indelungat.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei tip rulou vertical.


Plase Insecte Tip Rulou – B’Smart, actionare orizontala

 Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe orizontala simpla (1 canat) sau dubla (2 canate) ofera o protectie excelenta anti insecte pentru deschideri de pana la 2400 mm latime. Sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de sticla gri.

 Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 1800 mm latime si 2700 mm inaltime.

 Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor, prin manevrarea manerelor de actionare. Pentru inchiderea plasei orizonatale simple se foloseste o banda magnetica care fixeaza lamela de inchidere. Inchiderea plasei orizontale duble poate fi realizata in doi timpi astfel: o parte se fixeaza in pozitie intermediara cu opritori iar cea de a doua parte se etansaza fata de prima cu o banda magnetica. Atunci cand sunt folosite la intrarile pentru usi plasele tip rulou orizontale sunt prevazute cu ghidaje de culisare speciale: profilul pentru maner este confectionat din aluminiu extrudat, mai rezistent, prevazut cu role pentru facilitarea manevrarii.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei tip rulou orizontal.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

Va oferim o gama variata de plase pentru insecte si rulouri si glafuri. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru protectia impotriva insectelor.

Copyright © 2024 | plasetantari.com