Plase Batante

Plase Insecte Cu Perie – B’Smart

  Plasele fixe cu perie sunt confectionate din profile (11 mm x 31 mm) din aluminiu extrudat, vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 45° cu coltari de plastic ascunsi. Profilele sunt prevazute cu perie de jur imprejur. Plasa de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. Acest tip de sistem impotriva insectelor poate fi extreme de usor de montat chiar de utilizatorul final. Este un produs economic din punct de vedere financiar, putin mai scump decat sistemul cu clema, fara a necesita deplasarea echipelor noastre pentru masuratori sau montaj. Blocarea plasei in fereastra se face prin presarea periei in golul ferestrei. Partea mobila a ferestrei se poate inchide peste aceasta plasa fara a deterioara garnitura sistemului de termopan. Plasele fixe cu perie B’Smart se potrivesc la majoritatea tamplariilor de PVC (Salamander, Rehau, Gealan, Deceuninck, Veka, etc). Peria va fi de culoare neagra. Plasele fixe cu perie perimetrala pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1800 mm latime si 1800 mm inaltime.

  Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

  Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

  Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor si accesoriilor utilizate in constructia plasei cu cleme.


Plase Insecte Batante ECO – B’Smart

  Plasa anti insecte cu balamale cu autorevenire, modelul ECO, este un sistem robust din aluminiu extrudat vopsit electrostatic. Profilele au 4 cm latime, balamalele sunt cu arc metalic, inchiderea se face cu ajutorul unui magnet. Rama plasei anti insecte este inconjurata de o perie ce asigura inchiderea ermetica. Comparativ cu sistemul clasic, aceasta plase de insecte este mult mai rezistenta in timp. Aceasta plasa de insecte se va instala in zone unde se circula frecvent: usa de terasa, usa intrare, etc.

 Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confectionata cu un singur canat, avand limitele maxime de 150 cm latime cu 270 cm inaltime.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9016) si maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei batante cu revenire.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.


Plase Insecte Batante cu Toc Propriu – B’Smart

 Se pot confectiona sisteme de plase anti insecte batante care au toc propriu si balamale metalice cu auto inchidere (balamalele au in interior un arc ce ajuta la inchiderea automata a plasei). Acest tip de plasa anti tantari avand toc propriu din aluminiu este un produs cu un cost mai ridicat fata de plasa cu balamale clasica datorita caracteristicilor sale, respectiv profilele suplimentare de ramforsare si tocul propriu, profile ce ii confera o rezistenta structurala superioara plasei cu balamale clasice fapt pentru care acest produs este recomandat pentru un trafic intens. Spre exemplu, acest produs se va instala in zone unde se circula frecvent: usa de terasa, usa intrare, etc.

 Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confectionata cu un singur canat, avand limitele maxime de 110cm latime cu 240 cm inaltime sau cu doua canate cu limite maxime de 220 cm x 240 cm.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9016) si maro (Ral 8014), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei batante cu revenire.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

Va oferim o gama variata de plase pentru insecte si rulouri si glafuri. Venim in sprijinul dumneavoastra cu sisteme complete pentru protectia impotriva insectelor.

Copyright © 2024 | plasetantari.com