Plase tantari
Rulouri exterioare aplicate
Rulouri exterioare suprapuse
 
 
 
 
 

Rulouri exterioare

Am nevoie de rulouri exterioare?

7 motive care fac toti banii

1. Securizarea bunurilor din locuinta.
Instalarea rulourilor exterioare sunt o descurajare vizibila pentru raufacatori. Rulourile exterioare pot fi adaptate oricarui tip de fereastra sau usa. Rulourile pot fi:

  • electrice
  • manuale

Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

2. Protectie climatica pe tot parcursul anului.
Rulouri exterioareInstalarea rulourilor exterioare va ajuta sa economisiti din costurile de energie. Rulourile exterioare sunt o bariera termica eficienta impotriva conditiilor climatice extreme, deoarece lamele ce formeaza covorul sunt umplute cu spuma poliuretanica reducand astfel transferul de caldura dar si de frig. Astfel, temperatura din interiorul locuintei poate fi controlata mult mai usor cu ajutorul sistemelor de rulouri exterioare. Sistemele de rulouri exterioare fabricate de catre noi vor reflecta cu pana la 90% din razele soarelui vara sau reduce cu pana la 50% pierderile de caldura iarna.
Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

3. Bariera de protectie impotriva furtunilor.
Caile de acces unde vor fi montate rulourile exterioare vor crea o protectie sigura impotriva furtunilor, a grindinei si a vanturilor puternice. Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

4. Reducerea zgomotului cu pana la 50%.
Zgomotul produse in exterior locuintei sau biroului dumneavoastra vor fi reduse semnificativ acolo unde veti opta pentru instalarea sistemelor de rulouri exterioare. Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

5. Controlul fluxului de aer sau al intensitatii luminii.
Deoarece lamele sistemelor de rulouri exterioare sunt perforate in zona superioara, acestea pot fi semiinchise iar in felul acesta dumneavoastra aveti control total asupra aerului sau al luminii ce patrunde in locuinta. Nu va mai faceti griji ca nu ati tras draperia iar vecinul va poate zari. Sistemul de rulouri exterioare va asigura intimitatea atat pe timpul zilei cat mai ales pe timpul noptii. Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

6. Aspect placut, intretinere usoara.
Sistemele de rulouri exterioare produse de catre noi sporesc aspectul locuintei dumneavoastra oferind in acelasi timp toate avantajele mai sus mentionate adaugand o elegant aparte casei tale. Curatarea lor se face extrem de usor si la fel de repede. Iata un motiv in plus pentru a achizitiona rulouri exterioare.

7. Fara intermediari, direct de la producator.
Firma noastra produce rulouri exterioare aplicate sau suprapuse , electrice sau manuale, cu lamele de diferite latimi si culori in functie de necesitatile dumneavoastra. De asemenea, sistemele achizitionate de la noi beneficieaza de o garantie de 24 de luni, atat a produsului cat si a montajului.

Cereti acum o oferta de pret pentru rulouri exterioare!

Achizitioneaza rulouri exterioare impreuna cu plase insecte.

 
2008-2017 Copyright Plase Tantari. Textele si elementele grafice de pe acest site sunt proprietatea noastra. Copierea lor sub orice forma va fi pedepsita conform legilor.
Prima pagina | Despre noi | Plase tantari | Rulouri exterioare | De ce noi | FAQ | Contact

Plase plisse - Detalii