Plase tantari
Plasa tip rulou vertical
Plasa tip rulou vertical
Plasa tip rulou orizontal
Plasa cu balamale fixa
 
 
 
 
 

7 greseli frecvente cand se achizitioneaza o plasa de tantari.

Plase tantari Greseala numarul 1
Sa nu te informezi bine: Plasele de tantari sunt relativ noi pentru consumatorii romani. Majoritatea consumatorilor nu cunosc optiunile disponibile si problemele care pot aparea cumparand o plasa de tantari nepotrivita pentru casa sa.

Greseala numarul 2.
Sa cumperi plase care ulterior nu vor fi compatibile cu locul de instalare: Ferestrele si usile vin in diferite dimensiuni si configuratii, la fel si sistemele de plase de tantari.  Unele se potrivesc mai bine unei aplicatii speciale (particulare) fata de altele. Nu fa greseala pe care o fac mii de consumatori - achitizitioneaza o plasa bazandu-se numai pe pret.  Ar trebui sa achizitionezi o plasa de tantari care se potriveste exact scopului tau.

Greseala numarul 3.
Sa cumperi o plasa tantari Do It Yourself  ( Fa-o Singur ) mai ieftina pe care trebuie sa o confectionezi si sa o instalezi singur: Plasele de tantari sunt un produs special si necesita o mare experienta in producerea si instalare lor. Daca nu interpretezi corect informatia despre taiere si asamblare, cumpararea acesteia poate fi inutila. Daca iei in considerarea achizitionarea unei plase de tantari DIY, cumpara o plasa de tantari care e deja debitata la cotele dorite necesitand doar instalarea ei in locul dorit.

Greseala numarul 4.
Sa crezi ca instalarea unei plase tantari e un lucru usor: Cele mai multe plase de tantari sunt in principiu relativ usor de instalat. Problemele instalarii sunt in general cauzate de deschidere, modul de prindere pe toc, contructia pervazului exterior, etc nu neaparat de catre  plasa de tantari.

Greseala numarul 5.
Sa crezi ca o plasa tantari se potriveste oricarei ferestre si usi: Vorbeste cu un expert al plaselor tantari inainte de a demara o comanda. Fara sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarui tip de plasa contra tantarilor ai putea intampina dificultati in instalarea plasei de tantari sau in cazul cel mai rau, sa nu poata fi montata deloc. Acest lucru poate fi evitat.

Greseala numarul 6.
Sa nu iei in considerare serviciul de garantie, intretinerea generala si mentenanta: Plasele de tantari trebuie pastrate curate, avand grija ca spalarea lor sa se efectueze in fiecare luna.
NU EXISTA un produs care sa nu necesite intretinere la o cladire.

Greseala numarul 7.
Sa cumperi pentru motivul gresit: Plasele de tantari nu sunt jaluzele sau rulouri. Ele nu ofera niciun fel de securitate si au limitari in utilizarea lor.

Cereti acum o oferta de pret pentru plase tantari!

 
2008-2017 Copyright Plase Tantari.Textele si elementele grafice de pe acest site sunt proprietatea noastra.Copierea lor sub orice forma va fi pedepsita conform legilor.
Prima pagina | Despre noi | Plase tantari | Rulouri exterioare | De ce noi | FAQ | Contact

Plase plisse - Detalii